KRISTĀLU ATTĪRĪŠANA

KRISTĀLU ATTĪRĪŠANA

Ievietoja Urban Green

Kristālu attīrīšana

Ja Tu mirdzi no iekšpuses, nekas nespēj mazināt Tavu gaismu… mēs katrs esam unikāls, mirdzošs kristāls ar savu brīnumskaisto vibrāciju, ko starojam. Tādēļ, ne velti, mūs piesaista krāsainie, mirguļojošie, dažādu formu un veidu kristāli, akmeņi, kas rodas uz zemes. Katrs akmens nes ļoti unikālu raksturu, emociju, vibrāciju. Tas staro un izstaro noteiktas frekvences enerģiju, ko mēs, cilvēki, uztveram atbilstoši savai tā brīža enerģijai un pašsajūtai. Un tāpat kā mēs paši augam, mainamies, evolucionējam, arī mūsu piesaiste noteiktiem kristāliem un akmeņiem mainās.

Visbiežāk kristālus mēs izvēlamies intuitīvi, pēc savām sajūtām vai vizuālā izskata. Dažkārt prasām padomu kristālu pazinējam, lai atrastu sev piemērotāko akmeni konkrētai situācijai. Un vēl citu reizi akmeņi vienkārši atnāk vai atceļo pie mums paši…Es ticu apgalvojumam, ka katrs kristāls zina savu saimnieku, un īstajā laikā un vietā viņi satiksies un atpazīs viens otru… Un, kad ir notikusi šī satikšanās, ir būtiski atcerēties - tāpat kā mēs kopjam ikvienas attiecības, mums ir jārūpējas arī par saviem kristāliem.#nbsp;#nbsp;Kristāli palīdz, atbalsta, spēcina, tīra, dziedzina mūs un mums savukārt ir svarīgi arī palīdzēt un pateikties kristāliem, tos regulāri attīrot un uzlādējot.

Jo vairāk tiek strādāts ar akmeņiem, jo biežāk tie ir jātīra. Ja tas netiek darīts, kristāls piesātinās ar negatīvām enerģijām un vairs nespēs pildīt savus uzdevumus vai pat strādās pretēji. Ir daži kristāli, kurus nevajaga attīrīt, kā piemēram, selenīts, kianīts, citrīns, ametists. Šie akmeņi attīras paši un daži spēj attīrīt citus akmeņus. Piemēram, uz lielākas ametista drūzas var uzlikt citus kristālus un atstāt uz diennakti attīrīties. Nulle iegādātos akmeņus vienmēr ir jāattīra. Tas pats attiecas arī uz rotaslietām. It īpaši, ja tajās ir iestrādāti akmeņi. Ir vairāki veidi, kā attīrīt akmeņus.

Es pati izvēlos visbiežāk tos veidus, kas der visiem akmeņiem. Jo, piemēram, mēnessakmeni nav ieteicams likt sālsūdenī attīrīt, savukārt jašmu droši var. Veids, ar kuru var attīrīt ikvienu kristālu , ir iepriekš minētā ametista drūza. Taču, ja citi akmeņi ir lielāki, tad šis veids nederēs.

Visuniversālākais veids, ko pati visbiežāk daru - bļodiņā vai šķīvī ieberu dabīgo sāli pietiekamā daudzumā. Jo vairāk akmeņu tur salikts, jo vairāk sāls ir vajadzīgs. Salieku virsū kristālus un atstāju uz 24 līdz pat 72 stundām attīrīties, atkarībā no akmeņu lieluma un uzkrātās enerģijas. Sāli pēc tam atdodu Mātei Zemei, izkaisot to Dabā. Tāpat man ļoti patīk attīrīt akmeņus ar skanošajiem traukiem. Tā ir sava veida meditācija, kur attīrīšanas process ir daudz intīmāks, taču arī garāks. Ar vālīti ieskandinu bļodiņu, un turpinot griezt pret pulksteņrādītāja virziena, radot skaņas vibrāciju, es attīru akmeņus. Savukārt pēc tam ar vālīti skaņu “griežu” pa pulksteni, tad akmeņi uzlādējas. Es katru mēnesi veicu “Lielo akmeņu tīrīšanas dienu”29.mēness dienā, kas ir noslēdzošā, tā sauktā Tumšā mēness diena pirms Jauna lunārā mēness. Šajā dienā es veicu ne tikai kristālu tīrīšanu, taču arī attīru mājas no uzkrātām enerģijām, veicu attīrošās procedūras, skaitu lūgšanas un daru Pateicības un Piedošanas prakses.

Savukārt, Pilnmēness laikā es vienmēr daļu savu akmeņu nesu uz nakti ārā uzlādēties Pilnmēnesī,#nbsp;#nbsp;pirms tam izsakot tiem savu nodomu un lūgšanu. Pilnmēness gan attīra, gan uzlādē. Būtiski ir atcerēties, ka akmeņi no āras ir jāpaņem pirms Saules lēkta. Pilnmēness naktīs es vienmēr arī pagatavoju Mēness ūdeni. Ieleju to caurspīdīgā stikla traukā un iznesu uz nakti ārā. Pirms tam iečukstot ūdenim savas vēlmes un lūgšanas. Mēness ūdeni pēc tam var dzer. Tas ir uzlādēts ar dziedinošo Mēness enerģiju, kas labvēlīgi iedarbojas uz mūsu veselību. Mēness ūdenim piemīt spēja attīrīt no negatīvām enerģijām, līdzsvarot emocionālo stāvokli, kā arī veicināt kreativitāti un pastiprināt intuīciju.#nbsp;#nbsp;Tāpat ar Mēness ūdeni var aplaisīt telpaugus, lietot kā sejas smidzināmo ūdeni, pievienot vannai, iesvētīt mājas, tīrīt mājas altāru vai kristālus, kā arī izmantot rituālos. Saulainās dienās, it īpaši kopā ar Saules lēktu, var pagatavot Saules ūdeni. Ielej ūdeni caurspīdīgā stikla traukā un atstāj “lādēties” uz aptuveni 30 minūtēm Saules staros. Pēc Ajurvēdas, Saulē uzlādēts ūdens uzlabo ādas stāvokli, kaulu izturību, kopējo veselību, kā arī tam piemīt antivīrusu, antibakteriālās, antisēnīšu īpašības.#nbsp;

Ievies kristālu tīrīšanas dienas kā skaistu rituālu, lai vēl vairāk savienotos ar saviem kristāliem un rotaslietām. Ja to veiksi regulāri, pamanīsi, kā akmeņi paliek aizvien klātesošāki Tavā ikdienā, norāda virzienu, veicina atklāsmes un atnes Tavā dzīvē brīnumus.

Rakstu sagatavoja: Santa Reisone

← Vecāks ieraksts Jaunāks ieraksts →

News

RSS
KĀ VEGĀNAIS KOLAGĒNS ATŠĶIRAS NO KLASISKĀ KOLAGĒNA?

KĀ VEGĀNAIS KOLAGĒNS ATŠĶIRAS NO KLASISKĀ KOLAGĒNA?

Autors Urban Green

Klasiskajos liellopu izcelsmes kolagēnos garās aminoskābju ķēdes, kas veido polipeptīdus, atrodoties lielajā kolagēna molekulā, galvenokārt sastāv tikai no 5 galvenajām aminoskābēm – glicīna, prolīna, hidroksiprolīna, arginīna un...

Lasīt vairāk
MĒRĶTIECĪGI PĀRDOMĀTS, AUGSTAS EFEKTIVITĀTES AUGU VALSTS UZTURS.

MĒRĶTIECĪGI PĀRDOMĀTS, AUGSTAS EFEKTIVITĀTES AUGU VALSTS UZTURS.

Autors Urban Green

Neatkarīgi no tā, vai esat stingrs vegāns, vai tikai esat ceļā uz augu valsts balstītu diētu, ir daudzi faktori, kurus svarīgi ievērot, lai nodrošinātu, ka jūsu...

Lasīt vairāk