KOLAGĒNS + MTC AKTĪVA DZĪVESVEIDA UZLABOŠANAI

KOLAGĒNS + MTC AKTĪVA DZĪVESVEIDA UZLABOŠANAI

Ievietoja Urban Green

Ko mums dod kolagēns?

Kolagēns ir mūsu organismā visplašāk sastopamais proteīns, kas nodrošina ādas, locītavu, kaulu un saistaudu struktūru un elastību. Ar katru gadu mūsu organisma dabiskā kolagēna izstrādāšanās pakāpeniski samazinās, izraisot locītavu sāpes, palielinot traumu risku un samazinot ādas elastību. Ir pierādīts, ka sistemātiska uztura papildināšana ar 1. tipa kolagēna peptīdiem, piemēram tiem, kas atrodami mūsu True vai Wild kolagēnā, palīdz novērst šīs problēmas

Muskuļu veselība un ilgmūžība

Olbaltumvielas ir būtiskas mūsu muskuļu veselībai, kas, savukārt, ir viens no stūrakmeņiem ilgmūžības sasniegšanai. Kolagēns, lai gan tas nav pilnīgs proteīns, arī var palielināt ikdienā uzņemto olbaltumvielu daudzumu un atbalstīt muskuļu proteīnu sintēzi. Kolagēna pievienošana uzturam, īpaši brokastīs, var palīdzēt saglabāt muskuļu masu un regulēt cukura līmeni asinīs.

Saistaudu atbalstam

Kad sportojam, bieži vien koncentrējamies tikai uz muskuļu labsajūtu, taču nedrīkst aizmirst, ka saistaudiem, piemēram, cīpslām, ir izšķiroša nozīme pareizā muskuļu funkcionēšanā. Kolagēns ir galvenā šo audu sastāvdaļa, kas uzlabo to struktūru un nestspēju. Pētījumi liecina, ka uzņemtais kolagēns saistaudu veselībai var būt efektīvāks nekā citi proteīni, piemēram, sūkalas.

Kolagēns un vingrošana: ideāls pāris

Kolagēna uzņemšana un vingrošana uzlabo muskuļu atjaunošanos spēju un spēku. Klīniskie pētījumi liecina, ka, ikdienā uzņemot 15 g kolagēna veicot spēka pretestības treniņus, ātrāk novērojama muskuļu masas un izturības augšana, salīdzinot ar vingrošanu vien. Turklāt kolagēns var mazināt muskuļu sāpes un paātrināt atjaunošanos pēc treniņa.

II tipa kolagēns: locītavu eksperts

II tipa kolagēns, kas atrodams skrimšļos, ir būtisks mūsu locītavu veselībai. Noble Collagen, kas bagātināts ar C vitamīnu, mangānu un Zāģžobainās bosvēlijas ekstraktu ir radīts, lai atbalstītu locītavu kustīgumu, elastību un mazinātu iekaisumu procesus, padarot to par vērtīgu papildinājumu jūsu ikdienas uzturam.

Enerģijas un izturības palielināšana

Papildus strukturālajam atbalstam, ir nepieciešama enerģija un motivācija, lai saņemtos atstāt dīvāna komfortu un dotos sportot, ļaujoties endorfīnu pieplūdumam.  

MCT (vidējās ķēdes triglicerīdi) ir viegli sagremojami tauki, kas nodrošina ātru enerģiju ķermenim un smadzenēm. Tiem ir spēja apiet kuņģa pārstrādes procesus un doties tieši uz aknām, kuras tos pārvērš ketonos, kas ir ātrs un efektīvs enerģijas avots. Tas padara True MCT Oil par lielisku uztura papildinājumu, ko uzņemt pirms treniņa, lai ātri un vienkārši paceltu enerģiju un motivāciju.

Izturības rādītājs

MCT eļļa var uzlabot arī izturību un ļaut vingrot ilgāk un intensīvāk. Pētījumi liecina, ka sportisti, kas izmanto MCT eļļu, sasniedz labākus rezultātus augstas intensitātes treniņos. Tā var noderēt arī tiem, kas dod priekšroku rītos trenēties tukšā dūšā, nodrošinot tos ar enerģiju un nepārtraucot badošanās logu. 

3 produktu efektīvā kombinācija 

True vai Wild Collagen, Noble Collagen un True MCT apvienošana spēs nodrošināt visaptverošu "zelta standarta" atbalstu aktīvam dzīvesveidam. True un Wild kolagēns rūpējas par visa ķermeņa uzbūvi, Noble II tips koncentrējas uz skrimšļiem, uzlabojot to mobilitāti, True MCT eļļa nodrošinās enerģiju, izturību un motivāciju. 

Rīta rituāls

  • True/Wild kolagēns: pievienojiet mērkaroti kolagēna pulvera savai ikrīta ūdens glāzei, smūtijam vai kafijai, lai palielinātu kopējo uzņemto olbaltumvielu daudzumu un atbalstītu muskuļu un saistaudu veselību.
  • MCT: pievienojiet ēdamkaroti eļļas kafijai vai citam sev iecienītam dzērienam, lai ātri palielinātu enerģiju sākot dienu, vai 30 minūtes pirms treniņa, lai uzlabotu savu veiktspēju.

Atjaunošanās pēc treniņa

  • Noble Collagen: pievienojiet tā porciju savai pēctreniņa maltītei, lai atbalstītu locītavu veselību un uzlabotu ķermeņa atjaunošanās spēju, īpaši pēc augstas itensitātes treniņiem.



← Vecāks ieraksts Jaunāks ieraksts →

News

RSS
GĒLA NAGU LAKAS BOJĀ NAGUS - PATIESĪBA VAI MĪTS?

GĒLA NAGU LAKAS BOJĀ NAGUS - PATIESĪBA VAI MĪTS?

Autors Urban Green

Pēdējās piecpadsmitgades laikā gēla nagu lakas ir guvušas milzu popularitāti. To ilgtermiņa noturība un nevainojamais izskats ātri vien piesaistīja manikīra cienītājus. Taču šī veiksmes stāsta...

Lasīt vairāk
RIEVOTA NAGU VIRSMA: KAS TO IZRAISA UN KĀ PAR TO RŪPĒTIES

RIEVOTA NAGU VIRSMA: KAS TO IZRAISA UN KĀ PAR TO RŪPĒTIES

Autors Urban Green

Rievota nagu virsma: kas to izraisa un kā par to rūpēties Jūsu nagu virsma nav gluda, bet klāta vertikālām vai horizontālām nelīdzenām rievām? Tas var...

Lasīt vairāk